HEKSENBERG-NEC 

                  Welkom op de website van HEKSENBERG-NEC

Sponsoren:Business Enablers

Exponentiële technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat business en IT steeds meer met elkaar vervlochten raken. Tegelijkertijd worden innoveren en experimenteren steeds belangrijker, waardoor risico’s toenemen.

Doordat bedrijven zich steeds meer op de eigen kernactiviteiten gaan richten, krijgen zij steeds meer de behoefte aan een betrouwbare partner die ze helpt met businessvraagstukken. Een partner die inspringt op de gebieden strategie en uitvoering én acteert als co-creator en niet als sec een leverancier.

Rondom deze visie is Mabs4.0 georganiseerd. Een innovatief professional ICT services bedrijf, met maximale focus op klant- en medewerker tevredenheid.

Wij hebben onze verdienmodellen aangepast om risico’s te helpen beperken en innovatie- & verandertrajecten toegankelijk te maken. Via het eigen unieke ecosysteem zijn wij in staat om voor ieder vraagstuk de juiste kennis en ervaring te leveren die op dat moment nodig zijn.

Het meest complete aanbod vloeren in Kerkrade, Limburg

Pal achter het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade ligt de Vloerenboulevard Limburg. Wij zijn een unieke samenwerking van bedrijven, gespecialiseerd in woongenot en verenigd op één locatie, waardoor wij u het beste advies kunnen geven op het gebied van alle denkbare vloeren.

Of het nou gaat om een tegelvloer voor in de badkamer of een designvloer voor uw woning of bedrijf: onze vakmensen staan voor u klaar. Bij ons krijgt u een eerlijk en deskundig advies, zodat u gegarandeerd jarenlang van uw prachtige nieuwe vloer kunt genieten.

Bekijk hier een greep uit ons aanbod aan vloeren en kom een kijkje nemen in onze showroom in Kerkrade. Onze adviseurs geven u graag advies.


    


Map
Info