HEKSENBERG-NEC 

                  Welkom op de website van HEKSENBERG-NEC

De Jeugdafdeling van de nieuwe fusieclub Heksenberg –NEC groeit!!

 

De Jeugdafdeling van Heksenberg-NEC, heeft in het voorjaar 2021 enkele tientallen nieuwe jeugdleden mogen verwelkomen. Daar zijn wij heel blij mee. Zelfs trots op. Heksenberg-NEC is springlevend.  

Ook in het volgende seizoen, ook er vanuit gaande dat Corona grotendeels achter ons ligt, de meesten onder ons gevaccineerd zijn en actief voetbal weer tot de mogelijkheden behoort, hoopt het bestuur van Heksenberg-NEC met meerdere teams aan de jeugdcompetities deel te nemen.  

Om de verschillende jeugdteams aan te vullen  zijn jeugdleden in álle leeftijden tot en met 19 jaar welkom en kunnen zich aanmelden.  

Aanmelden kan te allen tijde bij ons bestuurslid mw. Lesley van Stiphout, maar natuurlijk ook bij onze Kantine. Belletje kan natuurlijk altijd!! Wel dien je als nieuw lid een aanmeldingsformulier in te vullen. (klik hier)

*Lesley van Stiphout gsm 06-10198660- via mail lesleysenna@hotmail.com

Kantine Heksenberg-NEC, Varenbeukerweg 58, 6414 NK HEERLEN, 045 -5221942  

Ledenadministratie Heksenberg-NEC, Harrie Theunissen, harrie@heksenberg-nec.nl

 

Groei van jeugd en jeugdvoetbal is fijn! En dat willen wij. Ook als bestuur Heksenberg-NEC. Maar daar is wel meer voor nodig. Ook hulp van U!!  

Wij doen daarom ook een beroep op ouders, actieve leden, actieve voetballers van onze club en ook andere belangstellenden om toe te treden tot het korps van vrijwilligers van onze vereniging.  

Vrijwillige hulp kan zijn in de vorm van jeugdtrainer, teambegeleider maar ook teamchauffeur. Alle vorm van hulp is altijd welkom. Kom onze mooie club helpen groeien. Een echte uitdaging, ook voor U!  

 

 

Bestuur Heksenberg-NEC- voorjaar 2021  

 

Iris-Lesley-Ger-Sjef-Fer-Harrie-Wiel-Henk  

 

Map
Info